Članovi MOGN Vranje

MOGN3

1. Stoiljković Goran – rođen 1984. godine u Vranju. Završio je Fakultet sporta i fizičke kulture u Nišu. U toku studiranja bio član KUD „ORO“ i učestvovao u radu folklorne sekcije u organizaciji gluvih u Nišu. Nastupao je u dve predstave niškog narodnog pozorišta „Violinista na krovu“ i Zona Zamfirova“. Član je Međuopštinske organizacije gluvih od 2014. godine. Od 2015. godine je član grupe za pantomimu i sa predstavom „Zamišljeni svet“ nastupao na Četvrtom međunarodnom festivalu pantomime „P(h)antomfest.

2. Demirović Miodrag – rođen 1980. godine u Vranju. U organizaciji je član sekcije za mali fudbal sa kojom je učestvovao na brojnim takmičenjima. Takođe, već 10 godina je član folklorne sekcije sa kojom je osvojio brojne nagrade na Festivalima kulturno-umetničkog stvaralaštva gluvih. Nastupao je u predstavi „Ljubav“ na Prvom međunarodnom festivalu pantomime „P(h)antomfest, u predstavi „Omnibus Plus“ na Drugom međunarodnom festivalu pantomime „P(h)antomfest i ove godine će biti njegov treći nastup na istoimenom festivalu. Neosporno je, da je u radu na ovim predstavama pokazao svoj talenat.

3. Spasić Ivica rođen 1979. godine u Trpezi, na Kosovu. Ratna dešavanja su ga dovela do Bujanovca, a zatim i Vranja. Član je organizacije od 2003. godine. Aktivno učestvuje u svim aktivnostima organizacije. Član je folklorne sekcije od 2006. godine i redovno učestvuje na svim festivalima Kulturno-umetničkog stvaralaštva gluvih i nagluvih širom Srbije. Učestvovao je u svim predstavama u produkciji „P(h)antomfest -a“: „Ljubav“, „Omnibus plus“, “ Igra“, „Zamišljeni svet “ i ove godine po peti put nastupa na Međunarodnom festivalu pantomime.

4.Demirović Ninoslav – rođen 1984. godine u Vranju. Član je nekoliko sportskih sekcija u organizaciji i aktivno učestvuje u radu raznih radionica. Član je folklorne sekcije sa kojom učestvuje i osvaja nagrade na mnogim festivalima. Prvi put je, kao glumac, nastupao na Drugom međunarodnom festivalu pantomime 2013. godine u predstavi „Omnibus plus“, a godinu dana kasnije i u predstavi „Zamišljeni svet“.

5.Ramadanović Goran – rođen 1977. godine u Bujanovcu. U organizaciji učestvuje u radu sekcije za mali fudbal i pikado. Takođe član je folklorne sekcije sa kojom ima uspešne i prepoznatljive nastupe na festivalima kulturnog stvaralaštva gluvih. Nastupao je u predstavama „Ljubav“, „Omnibus plus“ i „Igra“. Ove godine će po četvrti put nastupati u predstavi u produkciji „P(h)antomfest-a“.

6. Demirović Maja – rođena 1987. godine u Leskovcu. Učestvuje u radu folklorne sekcije, kao i u radu raznih radionica koje se organizuju u organizaciji. Ove godine po prvi put učestvuje u pripremi predstave i debitovaće na Petom međunarodnom festivalu pantomime.

7. Tončić Milan – rođen 1948. godine u okolini Surdulice. Najstariji je član naše grupe za pantomimu. Prvi put se isprobao kao glumac na Četvrtom međunarodnom festivalu pantomime u predstavi „Zamišljeni svet“. Sa istim entuzijazmom i ove godine radi na predstavi za jubilarni Peti međunarodni festival pantomime.

8. Bajramović Jovana – rođena 2002. godine u Vranju. Učenica je osnovne škole „Vuk Stefanović Karadžić „. Do sada nije učestvovala u aktivnostima organizacije. Debituje u predstavi „Hamlet“ na Petom međunarodnom festivalu pantomime.

9. Mitić Mirjana – rođena 1986. godine u Vranju. Završila je Visoku školu tehničkih studija u Čačku . U organizaciju je došla sa željom da nauči znakovni jezik i već 10 godine učestvuje i pomaže u realizaciji mnogih aktivnosti. Stekla je zvanje prevodioca znakovnog jezika. Prvi put je učestvovala u predstavi „Zamišljeni svet “ na Četvrtom međunarodnom festivalu pantomime.