Ana Pepine i Paul Cimpojeru

doi-dintre-Noi---manja

<Passe Partout DP> Theatre Company je osnovana od strane Dana Purika 1999. godine. Članovi ovog pozorišta su profesionalni mladi glumci. Ovo pozorište predstavlja elitnu školu na polju kulture. Dan Purik je uspeo da sa ostalim članovima trupe napravi predstave kao što su „Kostimi“, „Napravljeno u Rumuniji“, „Nas dvoje“, „150 godina“ i „Don Kihot“, koje su sve imale veliki uspeh na nacionalnim i međunarodnim turnejama i festivalima. Ove predstave su verifikovale svoju jedinstvenost, vrednost i umetničku snagu svog pozoričnog jezika u preko 36 država (Austrija, Irska, Nemačka, Švajcarska, Srbija, Hrvatska, Severna Koreja, SAD, Francuska, Izrael, Mađarska, Makedonija, Egipat, Italija, Australija itd.)
Paul Čimpojeru rođen je 1978. godine u Rumuniji. Kao član <Passe Partout DP> Theatre Company igrao je u mnogim predstavama ovog pozorišta i pokupio mnoge nagrade od kojih najviše za predstavu “Nas dvoje” u kojoj glumi sa Anom Pepine. Pored glume, radi i kao trener pantomime i koreograf. Bavi se i plesom i sportom. Po obrazovanju je master humanističkih nauka.
Ana Pepine je rođena 1985. godine u Bukureštu, Rumunija. . Kao član <Passe Partout DP> Theatre Company igrao je u mnogim predstavama ovog pozorišta i pokupio mnoge nagrade od kojih najviše za predstavu “Nas dvoje” u kojoj glumi sa Paulom Čimpojeruom. Pored glume, radi kao trener pantomime i interesuju je klasična i savremena pantomima, ples i marionete. Završila je Nacionalni Univerzitet glume i filma u Bukureštu – odsek gluma, lutkarsko pozorište i marionete.