Članovi Međuopštinske orgаnizаcije gluvih i nаgluvih Vrаnje

MOGN3

Ivica Spasić, rođen 1979.godine u Tršezi. Član organizacije je od 2003.godine.Aktivan je u radu brojnih sekcija u organizaciji a najveće uspehe postiže sa folklornom grupom sa kojom predstavlja grad na republičkim festivalima kulturno-umetničkog stvaralaštva gluvih širom Srbije.

Milan Tončić, rođen 1948.godine u okolini Surdulice. U evidenciji organizacije je upisan 1960.godine. Pruža tehničku pomoć u sprovođenju mnogih aktivnosti u organizaciji a kao vrstan majstor je zadužen za održavanje uređaja u organizaciji.

Goran Stoiljković,rođen 1984.godine u Vranju. Završio je fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu. U toku studiranja učestvovao u radu folklorne sekcije u organizaciji gluvih u Nišu i još uvek je član KUD „Oro“ sa kojim je učestvovao u izvođenju dve predstave niškog narodnog pozorišta – „Zona Zamfirova“ i Violinista na krovu“. Član je Međuopštinske organizacije gluvih u Vranju od 2014 godine.

Mirjana Mitić , rođena 1986.godine u Vranju. Završila je Visoku školu tehničkih strukovnih studija u Čačku.Želja da nauči znakovni jezik je dovela u organizaciju gluvih 2006godine od kada redopvno učestvuje i pomaže u sprovođenju raznih radionica. Pohađala je školu znakovnog jezika u Vrnjačkoj banji i stekla zvanje prevodioca znakovnog jezika.